Agrideals

Agrideals is een bedrijf gevestigd in de Noordoostpolder. De hoofdactiviteit is het in- en verkopen van gebruikte landbouwmachines. Deze machines worden verkocht over de hele wereld.

Het bedrijf biedt u een zeer divers en constant wisselende voorraad machines aan. Hierbij richt Agrideals zich met name op aardappelteelt gerelateerde machines.

Bent u op zoek naar de Agrideals Korstenbreker of Agrideals Soil digger? Dan bent u bij Agrideals aan het juiste adres! De Agrideals Korstenbreker is gemaakt om de korst te breken van diverse gewassen. Het is daarmee een goed alternatief voor beregenen. De Agrideals Soil digger verwijdert de overtollige grond tussen de uiteinden van de ruggen of het zaaibed, om zo de afwatering van het gewas te verbeteren.

Heeft u een vraag? Kan u een specifiek product niet vinden? Of wil u graag advies over een bepaalde landbouwmachine? Neem contact op en ik help u graag verder.

Lemken-Steketee

Agrideals is ook Lemken-Steketee dealer. Dat betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor Lemken-Steketee schoffelmachines.

Roel van Campen +31 6 22483232